Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC TIMBA ARE RITM…DE HIP HOP DEOCAMDATA

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

BC Timba Timisoara si-a prezentat lotul pentru  Liga Nationala  in compania unui  nume cu greutate in baschet: Etoile du Sahel. Echipa tunisiana a castigat sezonul trecut, sub bagheta indragitului lui Dragan Petricevic, toate competitiile in care a fost inscrisa. Mai intai, Etoile s-a incoronat campioana a Tunisiei, pentru ca mai apoi sa castige si Cupa. Cireasa de pe tort a fost insa trofeul suprem de pe continentul African, Liga Campionilor. Cu jucatori in echipa care a participat la Olimpiada de la Londra, Etoile du Sahel este unul dintre simbolurile baschetului din Africa.
Showul a fost completat de artificii si de un recital sustinut in timpul incalzitii rchiprlot fr Rli, care a si compus un imn pentru timisoreni. Singura dezamagire pentru cei aproximativ 2000 de fani prezenti a fost scorul final, 82-71 pentru oaspeti.

Pentru timisoreni au punctat Bosko Stojakovic, cu 19 puncte, urmat, în ordine, de Chief – 15p., Glynn – 8p., Mihuți, Cormoș – câte 6p., Grubisic, Czmor – câte 5p., Popa, Huckaby – câte 3p. și Pătru – 1p. De partea cealaltă, principalul marcator al lui Etoil a fost Ben Romdhan Makrem, autor a 25 de puncte în meciul cu Timba.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare