timba

BC Timba Timisoara si-a prezentat lotul pentru  Liga Nationala  in compania unui  nume cu greutate in baschet: Etoile du Sahel. Echipa tunisiana a castigat sezonul trecut, sub bagheta indragitului lui Dragan Petricevic, toate competitiile in care a fost inscrisa. Mai intai, Etoile s-a incoronat campioana a Tunisiei, pentru ca mai apoi sa castige si Cupa. Cireasa de pe tort a fost insa trofeul suprem de pe continentul African, Liga Campionilor. Cu jucatori in echipa care a participat la Olimpiada de la Londra, Etoile du Sahel este unul dintre simbolurile baschetului din Africa.
Showul a fost completat de artificii si de un recital sustinut in timpul incalzitii rchiprlot fr Rli, care a si compus un imn pentru timisoreni. Singura dezamagire pentru cei aproximativ 2000 de fani prezenti a fost scorul final, 82-71 pentru oaspeti.

Pentru timisoreni au punctat Bosko Stojakovic, cu 19 puncte, urmat, în ordine, de Chief – 15p., Glynn – 8p., Mihuți, Cormoș – câte 6p., Grubisic, Czmor – câte 5p., Popa, Huckaby – câte 3p. și Pătru – 1p. De partea cealaltă, principalul marcator al lui Etoil a fost Ben Romdhan Makrem, autor a 25 de puncte în meciul cu Timba.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here