Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bilete la ACS Poli – Luceafărul. Suporterii sunt aşteptaţi într-un număr tot mai mare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
19.7 ° C
20.1 °
18.9 °
48 %
2.1kmh
0 %
mar
20 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Începând de azi, 17 octombrie 2012, suporterii pot achiziţiona bilete de acces la partida de vineri 19 octombrie, în care ACS Poli Timişoara întâlneşte Luceafărul Oradea pe stadionul Dan Păltinişanu.

Liga a II-a de fotbal o readuce pe Poli în faţa propriilor suporteri. După ce etapa precedentă, ACS Poli Timişoara a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Damila Măciuca, la Drăgăşani, alb-negrii revin pe Dan Păltinişanu, pentru partida din cadrul etapei a VIII-a, Seria Vest. Echipa lui Velcea întâlneşte vineri, începâd cu ora 17:00, Luceafărul Oradea.
Conducerea clubului bănăţean a anunţat că, începând de miercuri, s-au pus în vânzare bilete de acces la acest meci, preţurile acestora fiin cel stabili încă de la începutul sezonului. Astfel, pentru accesul la Tribuna a II-a suporterii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar 5 lei, în timp ce accesul la Tribuna I se va face contra sumei de 7 lei. Ceva mai scump este biletul pentru Tribuna 0 – 10 lei, în timp ce la lojă, preţul unui tichet este de 20 de lei. Suporterii care doresc să asiste la meci din Peluza Sud nu vor fi nevoiţi să scoată bani din buzunar, în schimb accesul lor în această zonă a stadionului se va face doar cu condiţia ca aceştia să facă dovada că sunt suporteri fideli, modalitatea prin care autotrităţile au impus acest lucru fiind prezenţa asupra suporterilor a materialelor specifice galeriei, fulare, eşarfe, tricouri sau alte produse cu inscripţiile echipei Poli.
Cu ocazia acestei partide clubul a „lansat”, pe parcursul acestei săptămâni şi afişul acestui meci, aşa cum se obişnuia în perioada în care echipa evolua în alb-violet (foto sus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare