Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriBINE V-AM GASIT!

BINE V-AM GASIT!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

IMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI! De la acest îndemn a prins contur acest proiect intitulat VOCEA TIMIŞULUI. Echipa noastră este formată din jurnalişti tineri, unii doar cu sufletul tânăr, dar experimentaţi, ce doresc să facă din această publicaţie una de referinţă pentru mediul online timişean. Nu este uşor, deoarece concurenţa este acerbă, însă noi, VOCEA TIMIŞULUI, avem un mare avantaj. VREM ŞI PUTEM!

Ne adresăm în general persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, oameni ancoraţi în realităţile social-economice şi politice ale judeţului. Pentru că ştim cât de exigent este banăţeanul cînd vine vorba de informaţie, VOCEA TIMIŞULUI vine cu un proiect complet şi complex, care sperăm să fie pe placul tuturor.

Ca orice publicaţie care se respectă una din rubricile de bază ale siteului este cea destinată ŞTIRILOR. Cititorii noştri vor găsi zilnic pe site cele mai noi informaţii din toate domeniile de activitate plecând de la administraţie şi politică şi ajungând până la sport sau viaţa agitată de noapte a Timişoarei şi a celorlalte localităţi din Timiş. Nici sănătatea, cultura, economia, agricultura sau evenimentele petrecute în judeţ sau la nivel naţional, care ne influenţează viaţa, nu vor fi ocolite, echipa VOCEA TIMIŞULUI promiţând publicului că va informa prompt şi echidistant.

Dar, pe lângă ştirile cotidiene, am remarcat că în mediul online timişean lipsesc, sau poate sunt mai puţin exploatate alte ramuri ale jurnalismului. De aceea noi venim cu o provocare în faţa dumneavoastră, sa vă alăturaţi nouă şi să faceţi din rubrica VOCEA STRĂZII, cea mai citită secţiune a siteului de către autorităţi. Dacă vreţi VOCEA STRĂZII este locul unde problema,solicitarea sau mulţumirile dumneavoastră vor ajunge la urechile care trebuie, pentru că ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!

Secţiunea INTERVIU vă aduce faţă în faţă cu persoane şi personalităţi care au ceva de spus. Aici vom încerca să transpunem într-un dialog cu intervievatul câteva puncte de reper ale vieţii şi carierei, scopul nostru fiind acela de a apropia publicul nostru de oamenii care au ceva se spus şi de valorile judeţului.

Şi pentru că vorbeam de valori, la rubrica VALORI LOCALE, vom încerca, pe cât posibil să trecem în revistă numele mari şi mai puţin mari ale Timişului, care azi sunt, fie uitate, fie umbrite de nonvalori. Concret, aici vom regăsi informaţii, opere şi de ce nu, când e posibil şi discuţii cu valorile judeţului, indiferent de domeniul de activitate sau vârstă.

Una din rubricile pe care o dorim de succes este cea de PAMFLET. Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să facă haz de necaz. Sperăm ca protagoniştii pamfletului să ia ca atare această rubrică şi să nu ne trezim cu reclamaţii, sau mai rău cu anumite duşmănii. Repetăm, prin rubrica PAMFLET nu dorim decât să aducem un zâmbet pe chipurile cititorilor, iar asemănările cu persoanele reale sunt pur întâmplătoare.

SFATUL MEDICULUI este una din rubricile de suflet, unde sperăm să vă oferim cu ajutorul specialiştilor remedii atât pentru trup cât şi pentru suflet.

În secţiunea UTILE veţi găsi informaţiile care vă pot fi de folos pentru a ajunge la o instituţie sau de ce nu la o locaţie din judeţ. Rubrica se va completa constant în funcţie de solicitările dumneavoastră.

Şi pentru că trebuie să ne şi relaxăm, VOCEA TIMIŞULUI vă propune o secţiune de TIMP LIBER, unde puteţi să va inspiraţi pentru pregătirea mesei, sau de ce nu să alegeţi filmul de vizionat înainte de culcare. De asemenea pentru cei mai energici avem pregătită rubrica PARTY, unde veţi fi puşi la curent cu cele mai tari petreceri din oraş şi de ce nu cu locurile unde se mănâncă bine sau alte locaţii de petrecere a timpului liber.

Acum că am trecut în revistă conţinutul ziarului nostru, ne simţim datori să facem câteva precizări. Dincolo de simpatiile politice ale fiecăruia dintre membrii echipei -diferite!- VOCEA TIMIŞULUI va fi devotat informării corecte și la timp a cititorilor, fără manipularea știrilor, pentru o justă apreciere a vieții politice, economice și sociale locale şi naţionale. VOCEA TIMIŞULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

VOCEA TIMIŞULUI SUNTEŢI VOI ŞI DOAR ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare