SIAS-mascatii

Luni seara, casa cântărețului Vlada Misici din comuna timișeană Șag a fost luată cu asalt de mascați și procurori ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişoara. De percheziții nu a scăpat nici localul de noapte pe care Misici îl deține la timișoara, Club 28, cântărețul fiind suspectat de polițiști și procurori că face trafic de persoane prin intermediu acestui club, dar și că ar fi proxenet.

Anchetatorii susțin că în anul 2012, interpretul de muzică sârbească a obligat mai multe tinere, printre care s-ar fi aflat și minore, să se prostitueze cu clienții de la clubul pe care îl deține. Susrse judiciare susțin că Misici ar fi folosit amenințarile și violul ca mijloc de constrângere față de tinere, care ar fi depus plângeri împotriva cântărețului.

Anchetatorii au descoperit la domiciliul lui Misici două pistoale cu gaz pentru care se fac cercetări pentru a se constata dacă aceste sunt deținute legal. În dosar sunt anchetate și alte două persoane, angajate ale clubului la care este proprietar Vlada Misici. Acesta se declară nevinovat, negând acuzațiile puse pe capul lui de procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here