Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cântărețul și afaceristul timișorean Vlada Misici, săltat de procurorii DIICOT pentru TRAFIC de minoree și PROXENETISM

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni seara, casa cântărețului Vlada Misici din comuna timișeană Șag a fost luată cu asalt de mascați și procurori ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişoara. De percheziții nu a scăpat nici localul de noapte pe care Misici îl deține la timișoara, Club 28, cântărețul fiind suspectat de polițiști și procurori că face trafic de persoane prin intermediu acestui club, dar și că ar fi proxenet.

Anchetatorii susțin că în anul 2012, interpretul de muzică sârbească a obligat mai multe tinere, printre care s-ar fi aflat și minore, să se prostitueze cu clienții de la clubul pe care îl deține. Susrse judiciare susțin că Misici ar fi folosit amenințarile și violul ca mijloc de constrângere față de tinere, care ar fi depus plângeri împotriva cântărețului.

Anchetatorii au descoperit la domiciliul lui Misici două pistoale cu gaz pentru care se fac cercetări pentru a se constata dacă aceste sunt deținute legal. În dosar sunt anchetate și alte două persoane, angajate ale clubului la care este proprietar Vlada Misici. Acesta se declară nevinovat, negând acuzațiile puse pe capul lui de procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Percheziții DIICOT – 7 descinderi domiciliare și la sediile de firmă a 3 suspecți cercetați pentru acces ilegal la un sistem informatic

În acest moment, pe raza municipiului Timișoara sunt în derulare o serie de activități...

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la trei medici care au eliberat 8.000 de certificate de vaccinare false!

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de...

DNA a descins la Primăria Timşoara! Acnhetatorii fac cercetări într-un dosar cu fapte asimilate celor de corupție

Percheziţii la Primăria Timişoara, în această dimineaţă! Procurorii DNA ar fi descins în biroul...