Case la reducere!

- Advertisement -

Case la reducere! 1In lipsa de cumparatori, executorii au inceput sa aplice o strategie de vanzari mai agresiva.

Bancile si executorii judecatoresti au adoptat in luna septembrie o strategie de vanzari mai agresiva, in lipsa cumparatorilor, reducand in unele cazuri cu pana la 50% preturile apartamentelor si caselor executate silit fata de valoarea solicitata initial. Directorul comercial al portalului executari.com, Elena Puica, a precizat ca proprietatile au fost scoase la vanzare in luna iulie si, in absenta cumparatorilor, pretul a fost redus intr-o prima faza cu 25% si apoi cu 50%.

Sunt acum la vanzare garsoniere la preturi spectaculoase, incepand de la 3.400 de euro, in anumite orase mai mici din tara. Piata executarilor silite abunda in oferte imobiliare, de la terenuri si pana la apartamente sau vile, dar cele mai bune preturi la ora actuala sunt in mod cert cele ale garsonierelor si apartamentelor”, a declarat Puica, intr-un comunicat.

Astfel, potrivit datelor publicate pe portal, o garsoniera in Lupeni de 25 de metri patrati costa 3.400 de euro, iar o garsoniera de 22 de metri patrati in Buzau poate fi achiziþionata cu 5.000 de euro. Un apartament cu doua camere de 48 metri patrati in Buftea este scos la licitatie pentru suma de 26.000 de euro. in Bucuresti, un apartament cu doua camere pe Bulevardul Iuliu Maniu este evaluat la 39.000 de euro, in timp ce un altul, tot cu doua camere (61 metri patrati) si situat in aceeasi zona costa 46.000 de euro. O casa in Bucuresti, din sectorul 5, este vanduta pentru suma de 37.000 de euro.

Avem pe site si cazuri de executari silite mai putin obisnuite. Unul este al unui apartament cu trei camere, 70 metri patrati, situat in Drumul Taberei Bucuresti, din care este scoasa la vanzare doar jumatate din suprafata in schimbul sumei de 33.000 de euro plus TVA”, a adaugat reprezentantul portalului.

In Cluj-Napoca, un apartament in vila, cu doua camere si cu o suprafata de 67 metri patrati, este licitat pentru 25.000 de euro, iar un apartament in Timisoara cu patru camere (87 metri patrati) este vandut pentru 47.000 de euro. Un apartament cu doua camere in Satu Mare (36,5 metri patrati), in cartierul Somes, costa 12.600 euro, in Arad o locuinta cu patru camere (115 metri patrati) este scoasa la vanzare pentru 27.000 de euro, iar in Botosani un apartament cu patru camere (83 metri patrati) este evaluat la 28.000 de euro. Toate preturile nu includ TVA. Executari.com centralizeaza anunturile de bunuri executate silit de la banci, firme de leasing, agentii fiscale, executori judecatoresti si lichidatori.

O.T.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Iată că se poate! Bancă executată silit de un client

Banca Comercială Română se află în executare silită, după...

Din aceeași categorie

Categorii Populare