Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cetăţeanul din Piaţa 700 nemulţumit de acţiunile lui Robu, l-a abordat direct!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Cetăţeanul din Piaţa 700 nemulţumit de acţiunile lui Robu, l-a abordat direct! 1

Se pare că Primarul nu este apreciat de toata lumea aşa cum susţine, deoarece, luni făcând o plimbare prin Piaţa 700  alături de poliţişti locali şi specialişti,a fost abordat de un om al străzii.

Cetăţeanul a dorit să işi exprime nemulţumirea pentru că a pus Poliţia Locală să îi alunge din oraş, „Uitaţi buletinul unde se vede că v-am votat la alegerile locale, iar dumneavoastră trimite-ţi Poliţia Locală să ne fugărească, pentru noi boschetarii nu aţi făcut nimic”, dar Edilul a tratat această întâmplare cu mult haz  râs şi i-a oferit un răspuns omului străzii „v-am dat mâncare toată iarna, v-am asigurat condiţii într-un adăpost ca să nu muriţi de frig”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare