Primăria Timişoara şi Reprezentanţii unei firmei au început să demoleze vechea piaţă din cartierul Iosefin.

- Advertisement -

Primăria Timişoara şi Reprezentanţii unei firmei au început să demoleze vechea piaţă din cartierul Iosefin. 1

Primăria Timişoara şi Reprezentanţii unei firmei  au început să demoleze vechea piaţă din cartierul Iosefin.

Cei care au ridicat piaţa cea nouă trebuia să demoleze şi vechea hală şi anexele din jur, dar se pare că această lucrare a fost amănată până în martie, din spusele primarului .

„Din ce ştim noi societatea are zece oameni care lucrează la demolarea halei. Termenul de finalizare a lucrării este de o lună. Valorificarea metalului se face de către primărie, a fost organizată o licitaţie publică în acest sens, se va vinde cu 1,05 lei kilogramul metalul prelucrat şi 0,99 lei kilogramul metalul neprelucrat. Până acum, din demolările anterioare care au avut loc în piaţă, s-au recuperat 99,96 tone. Valoarea estimată este de 350.000 de lei pentru ambele hale, pentru ce s-a demolat până acum şi ce urmează”, a explicat viceprimarul Dan Diaconu.

Urmează în curand şi reabilitatea străzii Iancu Văcărescu -„s-au făcut nişte lucrări de întreţinere acolo, acestea vor continua, dar nu se fac lucrări majore pentru că avem un proiect de fonduri europene depus pentru reamenajarea străzii, se vor face spaţii verzi, parcări, la fel ca pe celălalt tronson. De îndată ce va fi semnat contractul vom demara licitaţiile pentru dirigenţia de şantier şi execuţie”, a adăugat Diaconu

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare