Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primăria Timişoara şi Reprezentanţii unei firmei au început să demoleze vechea piaţă din cartierul Iosefin.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Primăria Timişoara şi Reprezentanţii unei firmei au început să demoleze vechea piaţă din cartierul Iosefin. 1

Primăria Timişoara şi Reprezentanţii unei firmei  au început să demoleze vechea piaţă din cartierul Iosefin.

Cei care au ridicat piaţa cea nouă trebuia să demoleze şi vechea hală şi anexele din jur, dar se pare că această lucrare a fost amănată până în martie, din spusele primarului .

„Din ce ştim noi societatea are zece oameni care lucrează la demolarea halei. Termenul de finalizare a lucrării este de o lună. Valorificarea metalului se face de către primărie, a fost organizată o licitaţie publică în acest sens, se va vinde cu 1,05 lei kilogramul metalul prelucrat şi 0,99 lei kilogramul metalul neprelucrat. Până acum, din demolările anterioare care au avut loc în piaţă, s-au recuperat 99,96 tone. Valoarea estimată este de 350.000 de lei pentru ambele hale, pentru ce s-a demolat până acum şi ce urmează”, a explicat viceprimarul Dan Diaconu.

Urmează în curand şi reabilitatea străzii Iancu Văcărescu -„s-au făcut nişte lucrări de întreţinere acolo, acestea vor continua, dar nu se fac lucrări majore pentru că avem un proiect de fonduri europene depus pentru reamenajarea străzii, se vor face spaţii verzi, parcări, la fel ca pe celălalt tronson. De îndată ce va fi semnat contractul vom demara licitaţiile pentru dirigenţia de şantier şi execuţie”, a adăugat Diaconu

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare