Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fără concert Viţa de Vie la Timişoara. Adrian Despot accidentat la ski

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Solistul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, a suferit o fractură la mâna dreaptă, într-un accident la ski în Bulgaria. Acesta a fost operat de urgenţă la Spitalul Militar din Bucureşti, după ce medicii bulgari l-au diagnosticat cu „fractură intraarticulară”. Recuperarea parţială presupune 6 săptămâni cu mâna imobilizată, după care vor urmă câteva săptămâni de fizioterapie.

Artistul a postat pe pagina de facebook un video în care explică evenimentele petrecute. „Mi-am rupt mâna la ski.A trebuit să fiu operat de urgenţă la Spitalul Militar, din fericire, o echipă fantastică de doctori s-a ocupat de mâna mea şi a avut grijă ca toate oasele deplasate să fie puse la locul lor. […] Din păcate mâna mea trebuie să stea imobilă până pe data de 20 februarie pentru că este vorba de articulaţii, tendoane şi ligamente şi nu-mi permit să risc nimic pentru că îmi iubesc chitările”.

Primele 12 concerte ale turneului ce urma să înceapă pe data de 17 ianuarie în club Daos, la Timişoara, urmează să fie reprogramate în toamnă.Turneul va începe pe 21 februarie la Piteşti şi se va termina pe 15 noiembrie la Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...