AcasăStiriAdministratieInaugurări peste inaugurări, la Timişoara. Investiţie de peste 2 milioane de lei...

Inaugurări peste inaugurări, la Timişoara. Investiţie de peste 2 milioane de lei în… asfalt FOTO

Miercuri, 27 noiembrie 2013, Primăria Municipiului Timişoara a inaugurat o nouă lucrare de asfaltare a carosabilului. De data aceasta, primarul Nicoale Robu s-a deplasat pe strada Demetriade, stradă care a fost reabilitată la nivel de covor asfaltic de la intersecţia cu strada Ialomiţa până la intersecţia cu strada Avram Imbroane.

Valoarea lucrărilor se ridică la 2.154.000 lei, iar şantierul a fost deschis pe perioada octombrie – noiembrie 2013, de către SC RSG SRL. Lungimea carosabilului care a fost reabilitat este de 1,4 kilometri, iar aici s-au aşternut două straturi de asfalt, un strat de binder de 6 cm şi un strat de uzură de 4 cm, deoarece această arteră de circulaţie este folosită şi de către maşini şi utilaje de mare tonaj.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente