Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Indolenţa Enel şi nepăsarea unor angajaţi lasă locuitorii din Cartierul Plopi fără aparatele electrocasnice

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer acoperit de nori
4 ° C
4.1 °
3.9 °
92 %
4.6kmh
100 %
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °
Dum
8 °

deee-1349896164De mai bine de 3 luni în fiecare dimineaţă în Cartierul Plopi din Timişoara întreruperea curentului e la ordinea zilei. Din cauza unui transformator defect în fiecare dimineaţă curentul cade câteva secunde după care revine brusc la loc. La revenire nu mai are parametrii normali cea ce provoacă pagube aparatelor electrocasnice din locuinţe.
S-au făcut mai multe sesizări şi reclamaţii dar nimeni nu a venit să înlocuiască sau să repare acel transformator defect ci doar doi angajaţi îl cârpesc pe ici pe colo şi gata.Ba mai mult dacă suni la numărul lor de telefon pentru deranjamente, angajaţii de acolo te îndrumă să vi să faci o plângere la registratura Enel şi atât.
Acum 2 ani după ce un cetăţean a depus o plângere la registratură Enel că i-au fost arse 3 computere, un server şi alte electrocasnice, paguba fiind estimată la peste 10.000 ron a fost îndrumat de angatii registraturii să depună o plângere la judecătoria Timişoara pentru a putea să-şi recupereze paguba.

Noi întrebăm dacă domnul Director  sau alţi oameni din conducerea Enel au cunoştinţă de această problemă care a dus locuitorii cartierului Plopi la disperare. Cu toate că faci dovada şi se adevereşte că aparatele electrocasnice s-au ars din vina lor şansele sunt destul de mici pentru recuperarea pagubelor şi atunci ne întrebăm noi cetăţenii de bună credinţă care ne plătim facturile şi dările către stat de cine suntem apăraţi împotriva nedereptatilor şi abuzurilor care ni se fac pe banii noştrii? Mai aberant a venit răspunsul din partea protecţiei consumatorului după aproximativ 25 de zile citez: „NE PARE RĂU PLÂNGEREA DUMNEAVOASTRĂ NU POATE FI SOLUŢIONATĂ PENTRU CĂ NU PUTEM FACE DOVADA CĂ APARATELE DUMNEAVOASTRĂ ELECTROCASNICE AU SUFERIT STRICACIUNI DIN CAUZA CĂDERILOR DE CURENT” semnată şi ştampilată de directorul din acea vreme.

Noi vom urmării acestă problemă şi vom merge să cerem mai multe lămuriri şi soluţii din partea celor de la Enel.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare