Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ISC Timis verifica lucrarile facute de Colterm la poarta de pe Aradului. Primaria Timisoara, pasibila de amenda

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
29.9 ° C
30.1 °
29 °
41 %
4.1kmh
0 %
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
26 °
mar
28 °

Lucrările făcute de Colterm pentru punerea în siguranță a porții de intare în Timișoara de pe Calea Aradului vor fi verificate de Inspectoratul de Stat în Construcții. Prefectura Timiș a sesizat inspectoratul după ce ieri pompierii de la ISU Timiș au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de pe construcție. Prin acțiunea lor, angajații ISU Timiș au prevenit o nouă tragedie de tipul cele produse în septembrie 2017, când poarta de la intrare în oraș de pe Calea Lugojului s-a prăbușit peste mașina unui tânăr.

„Inspectorii ISC Timiș vor verifica acum dacă lucrările realizate de Colterm au fost făcute de mântuială. „În urma evenimentelor de ieri, Instituția Prefectului a trimis ISC o sesizare cerând verificarea de urgență a modului în care s-au executat lucrările de punere în siguranță a porții de pe Calea Aradului, având în vedere că este singura instituție care poate dispune măsuri coercitive”, a informat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Timiș, Daniela Fetescu.

Foto: Tion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare