Lucrările făcute de Colterm pentru punerea în siguranță a porții de intare în Timișoara de pe Calea Aradului vor fi verificate de Inspectoratul de Stat în Construcții. Prefectura Timiș a sesizat inspectoratul după ce ieri pompierii de la ISU Timiș au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de pe construcție. Prin acțiunea lor, angajații ISU Timiș au prevenit o nouă tragedie de tipul cele produse în septembrie 2017, când poarta de la intrare în oraș de pe Calea Lugojului s-a prăbușit peste mașina unui tânăr.

„Inspectorii ISC Timiș vor verifica acum dacă lucrările realizate de Colterm au fost făcute de mântuială. „În urma evenimentelor de ieri, Instituția Prefectului a trimis ISC o sesizare cerând verificarea de urgență a modului în care s-au executat lucrările de punere în siguranță a porții de pe Calea Aradului, având în vedere că este singura instituție care poate dispune măsuri coercitive”, a informat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Timiș, Daniela Fetescu.

Foto: Tion.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.