Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCulturăLA ARAD EXISTĂ CEEA CE LA TIMIŞOARA DOAR A FOST

LA ARAD EXISTĂ CEEA CE LA TIMIŞOARA DOAR A FOST

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timişoara, posibila viitoare capitală culturală europeană, posibil viitor oraş de cinci stele mari nu are la ora actuală o galerie foto, deşi până în urmă cu 20 de ani filiala Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România avea sediu aici (mai întâi în clădirea Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Timiş, apoi la Bastion – de unde a fost scoasă pe motiv că spaţiul urmează să fie alocat asociaţiilor de revoluţionari, deşi cele care au coabitat acolo ani de zile au fost câteva firme comerciale obscure care nu aveau nicio legătură cu Revoluţia). Chiar dacă nu ne place, trebuie să relevăm faptul că la doi paşi de noi, în Arad există chiar două foto cluburi care au spaţii de exprimare. Mircea Boran, preşedinte al Foto Club Arad, ne asigură că vernisarea expoziţiei de fotografie „Abstract” a Fotoclubului „Mihai Dan Călinescu” din Craiova va fi un eveniment la care sunt invitaţi nu numai arădenii pasionaţi de arta fotografică.

Vernisajul are loc marţi, 4 septembrie ora 18.00 la sala „CLIO” a Complexului Muzeal Arad unde15 autori ai fotoclubului craiovean , condus de Mircea Anghel, membru  A.FIAP vor expune 51 de imagini.

Altă viziune, altă implicare pentru imaginea Aradului. La Timişoara am descoperit că Info centrul de pe Alba Iulia are program în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă şi duminică turiştii se pot delecta doar cu imagini văzute prin vitrină.

IOAN CLAUDIU DANIEL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare