Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăTimp LiberCaravana TIFF vine din nou la Timisoara

Caravana TIFF vine din nou la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Piața Unirii din Timișoara se transformă pentru trei zile în cinema.

Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizatorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), continua proiectul de succes Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino. Editia a patra a caravanei poposeste la Timisoara in intervalul 3-5 septembrie. Proiectiile se desfasoara in aer liber, începând cu ora 21.30, iar accesul este gratuit.

 

Printre filmele ce vor fi proiectate se numara „Cumplit de fericita” / „Happy, happy”, in regia lui Anne Sewitsky, comedie ce a obtinut Marele Premiu Sundance 2011; „Our Grand Despair” / „Marea noastra disperare”, productie turceasca nominalizata la Ursul de Aur – Festivalul International de Film Berlin 2011; „Children of Sarajevo” / „Copii din Sarajevo”, film cu care Aida Begic a obtinut Premiul special al juriului, sectiunea „Un Certain Regard”, Cannes 2012; „Tilt”, drama romantica in regia lui Victor Chouchkov, filmul pe care Bulgaria l-a inscris la Premiile Oscar 2012, sectiunea cel mai bun film strain; „Gianni si femeile”/ „Gianni e le Donne”, o comedie italiana semnata de Gianni di Gregorio, cu Kitty Cepraga intr-un rol provocator; „The Best Exotic Marigold Hotel”/ „Hotelul Marigold”, de John Madden, jurnalul aventurilor amuzante ale unor pensionari britanici, care decid sa se retraga la batranete intr-un hotel din exotica Indie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare