Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pagal, “regele afterhours-ului” poposeşte în capitala Banatului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Consacratul artist va urca la pupitrul din Zambara vinerea aceasta, în cadrul unui eveniment 3D – distracţie, dinamism, desfătare.

Premiat în 2006 cu trofeul de cel mai bun DJ român, Pagal rămâne emblematic mişcării clubbing, precum şi în ceea ce priveşte scena muzicală autohtonă. Pe numele său, Andrei Motoc, DJ-ul a simţit „zvâcnirea” muzicii încă din perioada adolescenţei, când tânăr, fecior s-a alăturat unei trupe rock, ca bassist. Mai târziu, a făcut cunostiinta cu muzică electronică ce începea să prindă forme şi în România. Cum muzica porneşte de la inimă şi se adresează inimilor, Pagal şi-a făcut intrarea în lumea „afterhour”, unde sunetele electronice prind viaţă.

Începuturile sale îl surprind ca rezident în Web, Karma, Bizar, Easy-Busy, Zerillo`s, iar anul 2000 a însemnat pentru consacratul DJ o serie de evenimente pe litoral Participă cu regularitate la petrecerile organizate de The Mission, iar la a doua ediţie a premiilor Nights.ro se clasează direct pe a doua poziţie a topului. În 2007 şi 2008 Pagal ocupă locuri foarte importante în topul celor mai buni DJ-i români, în ambii ani, Pagal clasându-se pe locul 4, în acest clasament. 2008 a însemnat şi un an în care Pagal s-a apropiat mai mult de meseria de producător, reuşind să îşi realizeze şi un studio. În 2009 apar şi primele rezultate. Lansează la sfârşitul lunii mai EP-ul “Set you up” alături de Mihai Popoviciu şi Jay Bliss, pentru ca luna iulie să îi aducă primele colaborări cu artişti străini de renume.

A deschis evenimentele unor renumiţi DJ internaţionali, precum Nick Warren, Lee Burridge, James Lavelle, Steve Lawler, Deep Dish, Hernan Cattaneo, Dave Seamăn, Anthony Pappa, Hybrid, Chris Fortier, Layo & Bushwacka, Tiesto său Paul van Dyk. După o vară plină de energie, pe plaja Kudos, unde a fost rezident pe întreaga durată a verii, dar şi pe La Mania Beach sau Celentano Beach, Pagal poposeşte în capitala Banatului, spre încântarea petrecăreţilor timişoreni.

Evenimentul se bucură de intrare liberă până la orele 2:00 ale nopţii, apoi domnişoarele vor plăti 10 lei, în timp ce domnii 20 de lei.

sursa foto: idolconcerts.ca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la Timișoara demarează cel mai tare...