Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La Timişoara s-a inaugurat primul Centru de Excelenţă în tratarea cancerului la copii din România

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

În data de 5 decembrie a fost inaugurat primul Centru de Excelenţă în tratarea cancerului la copii din România,. Acesta a fost realizat prin modernizarea secţiei  de oncohematologie a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” cu banii strânşi în cadrul campaniei „Nu mă ignora”.

Campania desfăşurată de Fundaţia „ Dăruieşte viaţă”a strâns 1.170.000 de euro, însă o foarte mare contribuţie a avut-o o companie de telefonie mobilă, care a donat 350.000 de euro.

Cu suma strânsă s-a realizat un laborator de citogenetică moleculară, o bancă de stocare de celule stem, un laborator de terapie intensivă echipat complet şi s-au achiziţionat echipamente de tehnică medicală.

Noile dotări vor putea creşte şansele de supravieţuire ale pacientului copil, diagnosticat cu cancer limfatic, de la aproximativ 60 la sută, cât era până acum în România, la peste 80 la sută, cât sunt în Europa”, a declarat doctorul Smaranda Aghirescu.

La această campanie a contribuit şi Tudor Chirilă, solistul trupei Vama Veche. Acesta a realizat mai multe clipuri, filmate în incinta spitalului, pentru a sprijini campania.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare