Timişorenii se pot bucura de patinoarul din Parcarea 700

- Advertisement -

Vineri, 7 decembrie 2012, în Parcarea 700 va fi inaugurat un nou patinoar: Parking Ice Arena, realizat la iniţiativa Primăriei Municipiului Timişoara, cu sprijinul unor firme private. Deschiderea oficială va avea loc la ora 13.00, în prezenţa primarului Timişoarei, a celor implicaţi în realizarea proiectului, dar şi a publicului larg, timişorenii fiind aşteptaţi să-şi încerce patinele şi să se bucure împreună de această investiţie.

Patinoarul este instalat în Parcarea 700, are o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi este destinat tuturor timişorenilor, în special copiilor, încurajând practicarea de activităţi fizice şi pe timpul sezonului rece, indiferent de vârstă. Pentru ca toată lumea să se poată bucura de această investiţie, primăria a pregătit preţuri promoţionale pentru anumite categorii de public.

Astfel, elevii din clasele I-VIII vor beneficia de reduceri substanţiale la accesul pe patinoar şi închirierea patinelor, ei fiind îndemnaţi să urce pe patine nu doar în timpul liber, ci şi pe timpul orelor, însoţiţi de profesori. Un tarif promoţional a fost stabilit şi pentru pensionari(4 lei), iar persoanele cu dizabilităţi vor fi aşteptate să se bucure de gheaţă gratuit, în intervalul orar dedicat lor.

Biletul de intrare pentru aduţi este de 8 lei, iar pentru copii tariful de acces este de 4 lei.

Parking Ice Arena vine în completarea seriei proiectelor de iarnă pe care Primăria le-a pregătit pentru timişoreni, printre care amintim programul special de concerte, spectacole folclorice şi artificii dedicat Zilei Naţionale, instalarea Târgului de Crăciun, împodobirea arterelor principale cu decoraţiuni luminoase de iarnă şi iluminatul artistic din Piaţa Libertăţii.

Patinoarul va fi deschis pe toată perioada iernii, în fiecare zi, în intervalul orar 12.00-21.30, programul urmând să fie extins pe timpul vacanţei şcolare de Crăciun. Detalii despre orar, tarife şi regulament sunt disponibile pe site-ul www.patinoartimisoara.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare