LAPTE SI CORN, FARA MERE

0
1049

Cornul şi laptele nu vor lipsi din meniul micuţilor timişeni nici în acest an. Deşi autorităţile s-au mişcat greu cu procedura de licitaţie, au obţinut o derogare de la guvern, astfel încât necesarul de alimente va fi asigurat de aceeaşi firmă, până la licitaţia fixată în data de 19 octombrie.

Avem din păcate o problemă cu programul Cornul şi laptele, însă am primit acordul să prelungim cu 75 de zile prin încredinţare directă actualul contract, urmând ca apoi să facem licitaţia. În acest moment se plăteşte 0,99 lei pentru fiecare elev zilnic.” Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş

Dacă copiii se vor bucura de corn şi lapte cu toată nepăsarea autorităţilor de până acum, merele se lasă încă aşteptate. La nivel de judeţ nu s-a găsit încă soluţia salvatoare.

„Este o problemă dacă vorbim de mere. Le-am trasat sarcină colegilor să rezolve această chestiune, însă este mai greu pentru că trebuie să fie de producţie autohtonă, aşa prevede legea. Deocamdată nu am identificat niciun producător interesat.” Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş

Şcoala va începe în acest an pe 17 septembrie, şi până atunci autorităţile speră să rezolve şi problema merelor.

O.T.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.