Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

LAPTE SI CORN, FARA MERE

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Cornul şi laptele nu vor lipsi din meniul micuţilor timişeni nici în acest an. Deşi autorităţile s-au mişcat greu cu procedura de licitaţie, au obţinut o derogare de la guvern, astfel încât necesarul de alimente va fi asigurat de aceeaşi firmă, până la licitaţia fixată în data de 19 octombrie.

Avem din păcate o problemă cu programul Cornul şi laptele, însă am primit acordul să prelungim cu 75 de zile prin încredinţare directă actualul contract, urmând ca apoi să facem licitaţia. În acest moment se plăteşte 0,99 lei pentru fiecare elev zilnic.” Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş

Dacă copiii se vor bucura de corn şi lapte cu toată nepăsarea autorităţilor de până acum, merele se lasă încă aşteptate. La nivel de judeţ nu s-a găsit încă soluţia salvatoare.

„Este o problemă dacă vorbim de mere. Le-am trasat sarcină colegilor să rezolve această chestiune, însă este mai greu pentru că trebuie să fie de producţie autohtonă, aşa prevede legea. Deocamdată nu am identificat niciun producător interesat.” Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş

Şcoala va începe în acest an pe 17 septembrie, şi până atunci autorităţile speră să rezolve şi problema merelor.

O.T.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare