Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

MALTEZII CARITABILI

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.3 ° C
15 °
12.1 °
76 %
2.6kmh
0 %
joi
27 °
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
26 °
lun
22 °

 

Serviciul de Ajutor Maltez, sub patronajul Ordinului Suveran Militar al Cavalerilor de Malta din România reprezentat de cavaler hospitalier Contele  KÁLNOKY TIBOR  şi soţia ANNA, organizează cea de-a V-a ediţie a Balului Caritabil „Maria”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 septembrie 2012, ora 18 în sala Platinum a Hotelului Streliţia din Timişoara.

Programul Balului cuprinde muzică asigurată de trupa Shake şi un dj, trupele de dans Salsa with attitude şi Just Dance, licitaţia obiectelor de artă donate de artişti plastici din ţară şi străinătate, tombolă ş.a. De remarcat că pentru tombolă sunt asigurate 120 de câştiguri constând în : sejur de 3 zile la contele Kalnoky, vauchere pentru mobilă, roboţi de bucătărie, tratamente cosmetice, stomatologice, abonamente pentru un an la Teatrul Naţional şi la Filarmonică şi multe altele.

Suma colectată va suplimenta bugetul SAMR pentru a menţine capacitatea de funcţionare a Serviciilor Sociale organizate fără reducerea numărului de îngrijiţi la cămin (20 de seniori), la domiciliu (50 de vârstnici singuratici, nevoiaşi), beneficiari ai cantinei sociale (100 de persoane) sau fără suspendarea anumitor proiecte în derulare.

Parteneri media: Agenda, Radio Timişoara şi TVR.

    Preţul unei invitaţii este şi în acest an 200 Ron/ persoană. Invitaţiile se pot cumpăra la Biroul Maltez, Str. Porumbescu Nr 32 sau prin telefon la numerele: 0256/498010, 0356/410444.

IOAN CLAUDIU DANIEL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare