MALTEZII CARITABILI

0
1161

 

Serviciul de Ajutor Maltez, sub patronajul Ordinului Suveran Militar al Cavalerilor de Malta din România reprezentat de cavaler hospitalier Contele  KÁLNOKY TIBOR  şi soţia ANNA, organizează cea de-a V-a ediţie a Balului Caritabil „Maria”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 septembrie 2012, ora 18 în sala Platinum a Hotelului Streliţia din Timişoara.

Programul Balului cuprinde muzică asigurată de trupa Shake şi un dj, trupele de dans Salsa with attitude şi Just Dance, licitaţia obiectelor de artă donate de artişti plastici din ţară şi străinătate, tombolă ş.a. De remarcat că pentru tombolă sunt asigurate 120 de câştiguri constând în : sejur de 3 zile la contele Kalnoky, vauchere pentru mobilă, roboţi de bucătărie, tratamente cosmetice, stomatologice, abonamente pentru un an la Teatrul Naţional şi la Filarmonică şi multe altele.

Suma colectată va suplimenta bugetul SAMR pentru a menţine capacitatea de funcţionare a Serviciilor Sociale organizate fără reducerea numărului de îngrijiţi la cămin (20 de seniori), la domiciliu (50 de vârstnici singuratici, nevoiaşi), beneficiari ai cantinei sociale (100 de persoane) sau fără suspendarea anumitor proiecte în derulare.

Parteneri media: Agenda, Radio Timişoara şi TVR.

    Preţul unei invitaţii este şi în acest an 200 Ron/ persoană. Invitaţiile se pot cumpăra la Biroul Maltez, Str. Porumbescu Nr 32 sau prin telefon la numerele: 0256/498010, 0356/410444.

IOAN CLAUDIU DANIEL

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.