Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli, egala unei echipe „de pluton” din Liga I. ACS Poli Timişoara 0-0 Viitorul Constanţa

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

89214cocaAflată în cantonament în Antalya, Poli a jucat marţi penultima partidă de verificare din Turcia. Elevii lui Velcea au obţinut o remiză într-o partidă în care au întâlnit revelaţia actualului sezon al Ligii I din România – Viitorul Constanţa. Poli, cu o formulă în care şi-au făcut loc mai mulţi jucători care nu au fost folosiţi meci de meci de Vali Velcea, a obţinut primul rezultat „alb” de egalitate al stagiului turcesc.

Bilanţul stagiului de pregătire din Turcia a ajuns la egalitate între victorii şi remize. Dacă primele trei partide au însemnat trei victorii consecutive, iată că la următoarele trei oboseala acumulată de jucători şi-a spus cuvântul, însă, de departe cel mai important „egal” este cel cu echipa lui Ghoerghe Hagi – Viitorul Constanţa – revelaţia actualului sezon de Liga I, acolo unde evoluează pentru prima dată.

Deşi în lotul alb-negrilor şi-au făcut loc încă din primul minut tinerii jucători precum Bocşan sau Todorov sau Trandu dar şi alţi fotbalişti folosiţi mai puţin sau deloc în meciurile oficiale, cum ar fi goalkeeper-ul Coca (foto), Poli a reuşit să smulgă un rezultat de egalitate de la echipa care reuşea să se impună pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj cu 1-0 în turul campionatului, şi care se află pe locul 11 în clasamentul Ligii I, cu 21 de puncte.

Primul „11” folosit de Velcea în această partidă a fost: Coca, Redjepi, Bocşan, Miculescu, Todorov, Dobricean, Artean, Trandu, Nanu, Szekely, Enciu. După pauză, au intrat şi ceilalţi componenţi ai lotului.

Ultimul meci din Turcia va fi pe 7 februarie, cu Buducnost Podgorica (Muntenegru).

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare