Poli Timișoara a demarat campania de marketing! Când se deschide primul ”FAN SHOP”, la Timișoara

0
1214

”Dorința ți s-a împlinit! De luni, 13 iulie, vei fi și mai aproape de echipa ta, prin inaugurarea magazinului online al echipei Poli. În premieră, îți vei putea comanda tricoul echipei favorite sau alte materiale cu Poli Timișoara, de pe site-ul acspoli.ro!”, a anunțat Radu Birlică, cel care este noul (și primul) manager de marketing al timișorenilor.

Astfel, fanii timișoreni își vor putea comanda direct de pe site-ul oficial al echipei favorite un tricou al lui Ianis Zicu, Alex Curtean sau chiar al ”piticului” Bărbuț. ”După ce vei fi postat comanda pe site, în maximum 12 zile vei intra în posesia tricoului preferat!”, mai adaugă Birlică, acesta menționând că fanii care vor comanda produse Poli nu vor fi nevoiți să plătească transportul coletului, grație parteneriatului pe care clubul l-a realizat cu WMT SRL.

Managerul de marketing al alb-violeților a mai precizat că în maximum șase luni, va exista și un fan-shop în oraș. ”Cum interesul este foarte mare, am decis să grăbim formalitățile de creare a magazinului online”, a precizat Birlică, care mai spune că: ”Te așteptăm pe site, fiindcă Banatul trăiește în violet!”.

Spune-ţi opinia civilizat!