Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Al treilea MALL din capitala Banatului, la un pas de începerea construcției! Cât de MARE va fi Timișoara Plaza

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Plaza Centers vrea să construiască primul său mall din România, la Timișoara. Israelienii au anunțat că au obținut o finanţare care acoperă 65% din costurile de dezvoltare ale ”Timişoara Plaza”, cel de-al treilea mall care va ”crește” la Timișoara, după Iulius Mall (aflat deja în exploatare de aproape 12 ani) și Shopping City Timișoara (aflat în construcție, cu posibilitatea inaugurării spre finalul acestui an).

Dacă cel mai ”bătrân” mall din Timișoara, aflat la confluența dintre zonele Lipovei, Aradului și centrul orașului de pe Bega, se pregătește de expansiune și ”renaștere” prin proiectul imobiliar ”Open Ville”, iar mall-ul aflat în construcție va deservi cel mai bine locuitorii din Calea Șagului și comunele din apropierea acestei zone, Timișoara Plaza va deveni ”util” timișorenilor care locuiesc în zona Modern, dar și în apropierea aceseia, și chiar locuitorilor din Remetea, Giarmata Vii și mai ales Ghiroda.

Construcţia noului mall ar putea începe până la finalul acestui an. Plaza Centers anticipează că autorizaţia de construire pentru Timişoara Plaza va fi aprobată în următoarele săptămâni, compania urmând să ridice un complex comercial care va oferi o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați, terenul din zona Modern totalizând 3,2 hectare.

”Cu proiectul din Timişoara intrat pe o direcţie bună şi cu vânzarea a o serie de active «non-core» realizată în ultima vreme, suntem încântaţi că facem progrese importante în implementarea strategiei noastre“, a declarat Ran Shtarkman, preşedintele şi CEO-ul Plaza Centers, conform capital.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Panica si flacari la Shopping City. Un magazin din mall a luat foc

Mobilizare impresionantă de forţe la mall-ul din Calea Şagului, în această seară. Unul din...

Hai la mall si doneaza sange pentru a salva o viata. Campanie speciala in luna iubirii

Criza de sânge din spitalele din România nu mai este de mult timp un...

Schimbări în programul R.A.T.T., cauzate de lucrările din zona Mall – Calea Șagului

R.A.T.T. a anunțat noi schimbări în cadrul circulației tramvaielor și a autobuzelor, din cauza...