Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Al treilea MALL din capitala Banatului, la un pas de începerea construcției! Cât de MARE va fi Timișoara Plaza

Plaza Centers vrea să construiască primul său mall din România, la Timișoara. Israelienii au anunțat că au obținut o finanţare care acoperă 65% din costurile de dezvoltare ale ”Timişoara Plaza”, cel de-al treilea mall care va ”crește” la Timișoara, după Iulius Mall (aflat deja în exploatare de aproape 12 ani) și Shopping City Timișoara (aflat în construcție, cu posibilitatea inaugurării spre finalul acestui an).

Dacă cel mai ”bătrân” mall din Timișoara, aflat la confluența dintre zonele Lipovei, Aradului și centrul orașului de pe Bega, se pregătește de expansiune și ”renaștere” prin proiectul imobiliar ”Open Ville”, iar mall-ul aflat în construcție va deservi cel mai bine locuitorii din Calea Șagului și comunele din apropierea acestei zone, Timișoara Plaza va deveni ”util” timișorenilor care locuiesc în zona Modern, dar și în apropierea aceseia, și chiar locuitorilor din Remetea, Giarmata Vii și mai ales Ghiroda.

Construcţia noului mall ar putea începe până la finalul acestui an. Plaza Centers anticipează că autorizaţia de construire pentru Timişoara Plaza va fi aprobată în următoarele săptămâni, compania urmând să ridice un complex comercial care va oferi o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați, terenul din zona Modern totalizând 3,2 hectare.

”Cu proiectul din Timişoara intrat pe o direcţie bună şi cu vânzarea a o serie de active «non-core» realizată în ultima vreme, suntem încântaţi că facem progrese importante în implementarea strategiei noastre“, a declarat Ran Shtarkman, preşedintele şi CEO-ul Plaza Centers, conform capital.ro.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore