ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu, apel la timișoreni pentru a UMPLE TRIBUNELE stadionului Dan Păltinișanu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timișoara redebutează în Liga I după un sezon petrecut în eșalonul secund. Primul meci din ”elita” fotbalului românesc are loc luni seara, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, partidă de la care timișorenii așteaptă un rezultat bun, iar acesta este posbil și cu ajutorul suporterilor. Aceștia sunt așteptați în număr cât mai mare pe ”Dan Păltinișanu”, iar pentru a-i mobiliza, până și primarul urbei de pe Bega a lansat un apel, prin intermediul unei rețele de socializare.

”Hai «alb-violeta» Poli! Luni, 13.07.2015, echipa fanion a orașului își face re-debutul în Liga I! Revenirea în primul eșalon este însoțită de obiective îndrăznețe, obiective la care un oraș ca Timișoara este firesc să aspire și anume: calificarea în play-off-ul competiției -ceea ce presupune clasarea pe unul din primele 6 locuri- și apoi participarea într-o competiție europeană!”, a postat Nicolae Robu, pe Facebook.

Edilul a precizat din nou că Poli Timișoara va evolua din nou în alb și violet, culorile atât de iubite în Banat, când este borba despre fotbal. ”Vom juca din nou pe Dan Păltinișanu cu Steaua, cu Dinamo, apoi cu reprezentativele celor mai mari municipii ale țării: Cluj, Iași, Ploiești, Craiova, Constanța, Târgu-Mureș, Târgu-Jiu, Botoșani și, în curând, de ce nu, cu marile echipe ale Europei! Și o vom face în alb-violet, ca echipă deținătoarea palmaresului istoric politehnist și a drepturilor EXCLUSIVE asupra acestor culori și a numelui Politehnica în fotbal!”, a mai explicat Robu.

Edilul capitalei Banatului a încercat să motiveze timișorenii să meargă la meciul cu Pandurii, dar, mai ales, să-și facă POLIcarduri (abonamente), la meciurile de ”acasă” ale alb-violeților. ”Haideți, dragi poliști, să umplem tribunele, să fim din nou alături de Alexa, de Zicu, de Curtean, de Bărbuț și de ceilalți băieți excepționali care constituie Politehnica de astăzi! Reamintesc: elevii și studenții au accesul gratuit, iar pensionarii beneficiază de reducere 50%! Vă așteptăm la POLIcarduri! Ele sunt necesare inclusiv pentru a beneficia de gratuitate! Hai Poli”, a încheiat primarul Timișoarei.

Partida dintre Poli Timișoara și Pandurii Târgu Jiu se joacă luni seara, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul Dan Păltinișanu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore