ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

MERITOCRAŢIE?!? Liber la parcare pe strada Gheorghe Lazăr, după ce mașina primarului a fost fotografiată în timp ce staționa ilegal

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Semnele de circulație din zona Cetate se schimbă de la o săptămână la alta. Acesta este cazul indicatorului care interzice parcarea de pe strada Gheorghe Lazăr, care a dispărut după ce mașina de lucru a primarului a fost fotografiată în zonă.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, mașina primarului Nicolae Robu a fost surprinsă de reporterii pressalert.ro parcată pe strada Gheorghe Lazăr, în apropierea sediului PNL, într-o zonă destinată exclusiv riveranilor. În mașină se afla șoferul primarului, Vasile Paraschiv, nestingherit, în timp ce colegii săi de la Poliția Locală Timișoara aplicau amenzi altor participanți la trafic, la câțiva zeci de metri de locul unde acesta staționa ilegal. Recent, indicatorul care permitea doar staționarea riveranilor în zonă a dispărut.

Foarte interesant modul în care a fost rezolvată problema și acum șoferul primarului are liber la parcare în apropierea sediului PNL, fără a fi surprins de alți ziariști în timp ce încalcă legislația pe care restul timișorenilor sunt obligați să o respecte.

Explicația a venit de la directorul Direcției Tehnice, Culiță Chiș:

„S-a resemnalizat toată Piața Unirii. Erau indicatoarele acelea vechi, care nu mai corespundeau. S-au pus alte indicatoare pentru a le permite la bicicliști să meargă până la rastelurile de biciclete. S-a deschis circulația bicicliștilor pe mai multe străzi din zona Cetate pentru ca aceștia să poată lăsa bicicletele până la rastele. Și strada din spate de la Domul Catolic, în total sunt vreo 8 străzi deschise pe care se poate circula cu bicicleta. A fost analizat în Comisia de Circulație și apoi s-a pus în aplicare decizia”.

Ne întrebăm în continuare de ce nu ar fi putut bicicliștii să circule în zonă dacă parcarea ar fi rămas așa cum a fost stabilită inițial, permisă doar riveranilor. Asta în condițiile în care timișorenii care locuiesc în Piața Unirii și pe străzile din zonă găsesc extrem de greu un loc unde să-și lase mașina, mai ales la orele de vârf.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore