Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Poliştii” fac dezvăluiri din Turcia. Bălace vrea mai mult în faţa porţii. Todorov, încântat de condiţii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

pozaACS Poli Timişoara se află în ultimele zile de cantonament, iar fotbaliştii antrenaţi de Vali Velcea au început să facă deja AMR-ul. Conştienţi că această perioadă le va fi de bun augur, alb-negrii au avut marţi o videoconferinţă în care şi-au exprimat câteva opinii, Bălace şi tânărul Todorov fiind „Vocea jucătorilor”.

Cu doar patru zile de cantonament rămase până la finalul stagiului de pregătire din Antalya, jucătorii lui Poli par mulţumiţi, deşi obosiţi, de perioada petrecută pe tărâm turcesc. Elevii lui Velcea mai au de disputat două jocuri amicale în turcia, pentru ca mai apoi să revină la timişoara pentru alte partide programate deja.

Mâine, 5 februarie 2013, elevii lui Valentin Velcea vor întâlni Viitorul Constanţa, pentru ca joi, 7 februarie a.c., ACS Poli să dea piept cu gruparea muntenegreană Buducnost Podgorica.
Astăzi, doi jucători ai echipei echipate în alb şi negru au susţinut o videoconferinţă de presă în care şi-au expus părerile legat de stagiul din Turcia. Silviu Bălace, marcator a două goluri în cele patru „amicale” din Antalya, a vorbit despre pregătiri: „Dorim să aplicăm metodele ce le antrenăm şi, în mare parte ne-a ieşit până acum, s-a văzut din rezultatele înregistrate. S-a văzut în ultimul meci, în care am evoluat bine, dar am primit gol pe final. Cred că a fost un cantonament reuşit. E important să ne îmbunătăţim calitatea jocului, să dăm dovada maturităţii şi experienţei fotbaliştilor ce-i avem în componenţă. Sperăm să terminăm cantonamentul cu toţi jucătorii valizi!” a spus Nedved din Banat.

Bălace (foto) şi-a exprimat părerea şi în legătură cu importanţa partidelor de verificare din această perioadă, dar şi despre preferinţele sale în materie de postul pe care evoluează: „Important e să ne motivăm sută la sută la fiecare meci, indiferent dacă echipa este cunoscută sau nu. Am spus mereu că postul de mijlocaş stânga îmi convine cel mai mult. Evoluând în linia mediană, ajungi mai mult în faţa porţii. Ai mai multe ocazii de a marca, eşti mai activ, Aşa am reuşit să marchez de două ori, iar bucuria de a înscrie este la fel de mare, chiar dacă e meci amical sau oficial, este bucuria că ţi-ai ajutat echipa” a conchis veteranul polist.

O altă „voce” a alb-negrilor a fost juniorul Miodrag Todorov, care este în cantonament cu echipa de seniori: „Avem terenuri de calitate, clima este excelentă, toate condiţiile de pregătire sunt bune. Toată lumea ştie că este cea mai grea perioadă, dar fără cantonamente nu poţi să ai un sezon plin de reuşite. E o perioadă grea, însă benefică. Mă înţeleg foarte bine cu toţi colegii şi fiecare îmi dă câte un sfat într-o anumită situaţie. Am avut oponenţi buni în acest turneu, consider că indiferent de adversar şi de numele acestuia, am întâlnit echipe bine puse la punct. Nu a fost o mare diferenţă între ele” a adăugat tânărul component al echipei timişorene.

Şi dacă tot vorbim de tineri, trebuie amintit faptul că pe adresa clubului au venit patru scrisori de convocare pentru patru dintre juniorii alb-negrii la loturile naţionale, pentru acţiunile din perioada imediat următoare. Astfel, Ciprian Sturz a fost chemat la naţionala Under 14 pentru stagiul de pregătire dintre 13 şi 16 februarie de la Mogoaşoaia. Radu Motreanu, Harald Fridrich şi Damir Totic au fost selecţionaţi pentru un alt stagiu al naţionalei Under 14, tot la Mogoşoaia, între 20 şi 23 februarie.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare