Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Show incendiar în Club Daos. Vineri cântă Sanctuar

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Trupa rock Sanctuar cântă vineri 8 februarie 2013 în clubul Daos. Concertul va avea loc cu începere de la ora 21:00. În deschiderea concertului „Sanctuar” va cânta o altă formaţie rock, ceva mai puţin cunoscută – School of Rock – din localitatea învecinată Şag.

Cei patru băieţi ce formează trupa rock „Sanctuar”, mai exact Claudiu Rugăciune, Florin Rugăciune, Robert Risteiu şi Levente Borzasi, invită toţi rockerii şi rockeriţele din Timişoara la o noapte incendiară de rock. Snactuar are concert vineri, 8 februarie 2013, cu începere de la ora 21:00, în clubul Daos. În deschiderea concertului Sanctuar, Metale, Zbârlă, Creţu’ şi Levy (acestea fiind poreclele celor patru componenţi ai trupei Sanctuar), vă invită să faceţi cunoştinţă cu trupa School of Rock, o formaţie mai puţin cunoscută, ce vine din localitatea Şag.

O prezentare mai amplă a formaţiei Sanctuar o veţi putea urmări în viitorul apropiat chiar aici, pe www.voceatimisului.ro, într.un material în care veţi afla atât istoria formaţiei, „de la vis la realitate” cât şi noutăţi din concertele acesteia.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare