Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prima ediție de Moxxa Social Fusion

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Săptămâna aceasta Moxxa Cafe derulează cea dintâi ediție Social Fusion. Conceptul a luat naștere din dorința organizatorilor de a aduce ceva diferit în viața socială timișoreană, din punctul de vedere al petrecerilor restrânse. Pe baza unui spectru diversificat de sunete, dar și de artiști autohtoni, Moxxa Cafe are ca și obiectiv conturarea unor evenimente sociale de înaltă calitate. Localul situat pe strada Eugeniu de Savoya se bucură de un decor sofisticat întregit de o atmosferă primitoare.

Protagonistul primei ediții Social Fusion este timișoreanul DJ Sergiu Fontelli. Deși diversificată, muzica acestuia se centrează pe ramurile house-ului. Artistul se bucură de un CV muzical impresionant, acesta urcând, în trecut, pe mai multe scene cunoscute din România ( A.R.Q.A., Rezident Sky, Oscar Rezident, Club Midi, Seven etc.).

Cei prezenți la eveniment se vor putea delecta cu o variație de băuturi alcoolice sau non-alcoolice, printre care, oferta serii: Long Drink Whiskey Cola la 7 RON.

Prima petrecere marca Social Fusion se va desfășura începând cu orele 20:00 iar accesul este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare