Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii locali au depistat mai multe persoane ce locuiau în colibe improvizate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

În urma mai multor sesizări făcute de către unii timişoreni cu privire la prezenţa unor persoane ce locuiesc în colibe improvizate lângă podul de cale ferată din zona Ovidiu  Balea, polițiștii locali din cadrul Secției 2 Poliție Locală și Biroului Intervenție Rapidă au organizat, în această dimineață, o acțiune pentru  depistarea acestor persoane.

La acțiune au participat și un echipaj al Secție 4 Poliție Națională, precum și reprezentanți ai Direcției de Mediu din cadrul Primăriei.

Cei depistați au fost duși la adăpostul amenajat  pe str. Învățătorului nr. 2 pentru oamenii străzii, unde beneficiază de condiții decente de trai. De asemenea, s-a înaintat către Direcția de Patrimoniu o sesizare prin care să se ia măsuri de demolare a colibei și de salubrizare a locației.

 Zona rămâne în atenția Poliției Locale, dar și în cea a Secție 4 Poliție deoarece există suspiciuni că în locațiile monitorizate se adună persoane care comit infracțiuni.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare