Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu a început să vadă realitatea! Vezi aici cui dă nota 3

- Advertisement -

Deşi afară nu mai ninge, Robu a început să vadă realitatea! Vezi aici cui dă nota 3 1Robu continuă să fie preocupat de problema deszăpezirii.

Acesta se pare că a început să vadă adevărata realitate şi a constatat că trotuarele şi podurile de peste Bega nu au fost curăţate de către firmele de deszăpezire.

Dacă săptămâna trecută se declara mulţumit de acţiunea de deszăpezire de pe arterele principale, oferind nota 8,5 , de această dată primarul dă nota 3: „Vreau să vă mai aduc la cunoştinţă că am constatat numeroase scăpări a acelor firme care fac deszăpezirea.  Mi se pare anormal ca eu din postura de primar să constat că trotuarele şi podurile  de peste Bega nu sunt curăţate şi că ele ajung să fie curăţate numai după ce dau eu dispoziţie.  Pe arterele principale s-a făcut deszăpezire, indiferent ce spune cineva sau altcineva. Pentru trotuare nota pe care aş fi putut să o dau, fără contribuţia mea, ar fi nota 3″.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore