Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali au început controalele în Complexul Studenţesc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

841296_417693414979378_791948146_o Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație împreună cu liderii de sindicat și polițiștii de la Biroul pentru Centrul Universitar au organizat, o acțiune comună în zona Complezului Studențesc pentru depistarea persoanelor care practică activitatea de transport persoane în regim de taxi, precum și alte fapte de încălcare a legislației referitoare la respectarea normelor de conviețuire socială.

În Campusul Universitar au fost gasite un număr de 26 de taximetre, fiind aplicate opt sancțiuni contravenționale în special pentru staționarea neregulamentară, dar și la alte autovehicule care au pătruns pe străzi cu accesul interzis.

Dar tot în Complexul Studențesc, Polițiștii locali au aplanat un scandal izbucnit spontan între doi tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice într-un local din zonă. Aceștia au fost la rândul lor sancționați cu câte 200 lei conform Legii 61/1991 după ce au fost duși la sediul BCUT pentru verificări.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare