Gen: Crimă, Thriller

Regia:  Allen Hughes

Scenariul:  Brian Tucker

Producători:  Allen Hughes, Randall Emmett, George Furla, Steve Levinson, Mark Wahlberg, Teddy Schwarzman, Arnon Milcha

Distribuţia:  Mark Wahlberg, Russell Crowe, Natalie Martinez, Catherine Zeta-Jones, Jeffrey Wright

Billy Taggart (Mark Wahlberg) este un poliţist dedicat, cu o carieră promiţătoare până într-o noapte când se vede implicat într-un incident controversat. Primarul (Russell Crowe) reuşeşte să îl scape de închisoare, însă Billy rămâne fără slujbă şi este nevoit să îşi caute un alt mod de a-şi câştiga existenţa devenind astfel detectiv particular.

Afacerea nu îi merge deloc bine, însă când primarul îi oferă 50.000 de dolari pentru a o investiga pe soţia sa (Catherine Zeta-Jones), fostul om al legii este convins că va câştiga foarte uşor banii. Din păcate, situaţia se complică rapid, iar cercetările scot la iveală lucruri nu tocmai cinstite în care pare să fie implicat primarul oraşului. Pentru a-şi demonstra nevinovăţia şi recâştiga reputaţia, Billy va trebui să rişte totul, inclusiv propria libertate.

Distribuit de MediaPro Distribution, Oraşul corupt va putea fi vizionat în cinematografele din toată ţara începând cu 8 februarie.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.