Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportBilanţ turcesc pentru Poli. Trei victorii şi două egaluri, până acum...

Bilanţ turcesc pentru Poli. Trei victorii şi două egaluri, până acum…

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

ACS Poli Timişoara a obţinut sâmbătă cel de-al doilea rezultat de egalitate din cantonamentul pe care alb-negrii îl efectuează în Antalya. Elevii lui Velcea au terminat la egalitate, scor 1-1 cu FC Tobol din Kazahstan, golul timişorenilor fiind marcat de Szekely, în minutul 70.

Cea de-a cincea partidă amicală disputată de Poli în cadrul stagiului de pregătire centralizată din Turcia, a însemnat o nouă remiză în contul alb-negrilor. Adversarul de sâmbătă a fost ocupanta locului şase în prima ligă de fotbal din Kazahstan, FC Tobol.

Deşi au înscris târziu, în minutul 70, timişorenii puteau câştiga datorită reuşitei atacantului Szabolcs Szekely, însă oaspeţii au reuşit egalarea in-extremis în minutul 87 al jocului, dintr-o poziţie clară de off-side. Cei de la FC Tobol vin după o reconstrucţie a lotului, aşa cum menţionează însuşi managerul sportiv al clubului, Konstantin Galchenko. Kazahii au avut mai avut o ocazie importantă prin Kurtishi, care a lovit transversala porţii timişorenilor.

Antrenorul Valentin Velcea a început disputa în următoarea formulă: Coca, Redjepi, Şeroni, Petrovic, Marovic, Goge, Poparadu, Petre, Nanu, Boldea, Dina. După pauză, au intrat Kirev, Szekely, Bălace, Enciu, Trandu şi Bărbuţ.

Următoarea partidă verificare va avea loc pe 5 februarie 2013, atunci când ACS Poli Timişoara o va întâlni, cu începere de la ora 16:00, pe Viitorul Constanţa, echip ce evoluează în prima ligă a României, acesta fiind probabil cel mai dificil adversar al alb-negrilor în stagiul din Antalya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare