Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii și-au pus mâinile în cap! Mopedist beat și fără permis, căzut pe mijlocul șoselei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

La data de 21 iunie, în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Periam – Post Poliţie Variaş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii precizate anterior.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 38 de ani, din localitatea Gelu, judeţul Timiş, a condus un moped pe raza comunei Variaş, iar la un moment dat a derapat şi a căzut pe carosabil. În urma accidentului conducătorul mopedului nu a suferit răni.

Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că mopedul nu era înregistrat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, iar conducătorul acestuia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare