Polițiștii și-au pus mâinile în cap! Mopedist beat și fără permis, căzut pe mijlocul șoselei

- Advertisement -

La data de 21 iunie, în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Periam – Post Poliţie Variaş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii precizate anterior.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 38 de ani, din localitatea Gelu, judeţul Timiş, a condus un moped pe raza comunei Variaş, iar la un moment dat a derapat şi a căzut pe carosabil. În urma accidentului conducătorul mopedului nu a suferit răni.

Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că mopedul nu era înregistrat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, iar conducătorul acestuia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare