Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPrimarul din Dudeștii Noi intră în cursa pentru șefia PNL Timiș. De...

Primarul din Dudeștii Noi intră în cursa pentru șefia PNL Timiș. De ce Gorghiu nu susține un candidat anume

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nicolae Robu, are, începând de ieri, un prim competitor în cursa pentru şefia PNL Timiş. Este vorba despre primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica, care a decis să intre în competiţie, după ce, spune el, a aflat că are susţinerea a 90% dintre primari pentru a conduce organizaţia judeţeană.

Senatoarea de Timiş, Alina Gorghiu a comentat astăzi pe tema competiţie pentru şefia PNL Timiş. „În privinţa filialei judeţene, mă bucur că există competiţie, vă spuneam încă de săptămâna trecută că îmi doresc să existe competiţie. A fost o perioadă nu tocmai fastă pentru ogranizaţia PNL Timiş, dar competiţia este mereu benefică şi naşte echipe puternice. Vom vedea ce se întâmplă mai departe. Nu am preferinţe pentru persoane, dar am o preferinţă certă pentru acel proiect care să coaguleze echipa PNL Timiş. Se aplică acelaşi principiul şi la nivel naţional. Nu mă interesează numele persoanei, cred că amândoi candidaţii şi la nivel de judeţ şi la nivel naţional sunt oameni de caracter care au reţete de succes în spate, însă pe mine nu mă interesează numele persoanei, ci mă interesează moţiunea, proiectul pe care îl propune PNL, care e viziunea pe care o propune pe următorii patru ani de zile. Şi mă interesează cel mai mult echipa, pentru că suntem în era politică în care PNL va renaşte graţie unei formule colegiale, nu unui lider. Cei care nu vor înţelege că nu într-un nume sau două stă viitorul PNL, cred eu că nu va fi un pas înainte, ci persoana respectivă va fi izolată. Cred eu că la nivelul PNL Timiş, cele două candidaturi pentru preşedinţie vor naşte o competiţie puternică fără resentimente, care să dea cea mai bună formulă de BPJ”, a declarat liberala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare