Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Protest paşnic pentru “Oprirea măcelului din Natura României”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Miercuri, 28 noiembrie , 50 de persoane au protestat în Piaţa Operei pentru „Oprirea măcelului din Natura României”.

 Manifestaţia a fost paşnică, fara conotaţie politică şi a avut ca scop conştientizarea de către populaţie dar şi sensibilizarea autorităţilor faţa de problemele cu care se confruntă natura României în prezent: tăierile de păduri, masacrul faunei, proiectele ce distrug natura şi totodată, slaba reacţie a autorităţilor referitor la aceste probleme.

Acţiunea a avut loc şi în alte oraşe din ţară precum Bucureşti(100 persoane) şi Cluj-Napoca(200 persoane).

Treizeci de organizaţii  s-au regrupat în mişcarea Alianţa pentru Diversitatea Naturii şi au formulat o petiţie cu privire la problemele mai sus menţionate.

Peţitia a adunat până în momentul de faţă aproape 2000 de semnături online şi va fi înaintată autorităţilor statului în perioada următoare protestului.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare