Clădire situată pe Bdul V. Pârvan – un adevărat focar de infecție

- Advertisement -

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au identificat și aplicat somație în cazul unei clădiri aflate în stare degaradată și nesalubrizată, situată în zona centrală a orașului.

Clădirea aparţine societăţii  Federalcoop, situată pe str. Vasile Pârvan nr. 28, cu intrare de pe str. Fagului. Proprietarul a fost somat să ia măsuri de igienizare a clădirii și de curățire a buruienilor.

În caz contrar acesta risca sancțiuni privind protectia mediului de până la 50.000 lei.

 În aceeași locație se află și un container metalic de tip CFR pentru care au fost demarate procedurile de identificare a proprietarului care va fi de asemenea somat să-l ridice din locația respectivă.

În perimetrul menționat, mai exact atât în clădirea insalubră cât și în container, obișnuiesc să se adăpostească oameni ai străzii, zona fiind un adevărat focar de infecție.

În cadrul acțiunilor organizate, polițiștii locali i-au preluat de mai multe ori pe aceștia, dar s-au întors în locul respectiv. De la începutul anului polițiștii locali au identificat peste 120 de terenuri  neîmprejmuite şi nesalubrizate pe care s-au format rampe clandestine de deşeuri, inclusiv în clădiri lăsate în paragină de proprietari.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare