Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalPSD SI UNPR AU OFICIALIZAT RELATIA

PSD SI UNPR AU OFICIALIZAT RELATIA

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

UNPR se aliază oficial cu PSD, în cadrul Alianţei de Centru Stînga, parte a USL.

UNPR a anunţat că a devenit parte a USL, prin Alianţa de Centru Stînga formată cu PSD şi înregistrată, la Tribunalul Bucureşti. Astfel, începînd cu sesiunea parlamentară de toamnă, “Uniunea Naţională pentru Progresul României activează ca parte integrantă a Uniunii Social Liberale, confirmînd şi întărind astfel sprijinul politic acordat de UNPR Guvernului condus de Victor Ponta. Alianţa de Centru Stînga reprezintă pilonul social al USL, reunind cele mai consistente opţiuni de centru-stînga din spectrul politic românesc“, anunţă un comunicat al UNPR.

De asemenea, UNPR susţine că “această coagulare a forţelor de stînga va consolida Uniunea Social Liberală, va contribui la o mai bună guvernare, va întări politicile şi măsurile sociale, în special cele luate pentru creşterea nivelului de trai, va favoriza dialogul social şi va asigura stabilitatea României, în acord cu interesul naţional“.

Interesant va fi acum vum vor coabita în Timiş cei din UNPR şi cei din PSD, dat fiind că nu de mult liderii judeţeni acuzau de trădare pe cei din UNPR. Practic, UNPR se întoarce la sânul mamei PSD printr-o căsătorie din interes.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare