PSD Timiș îi cere lui Klaus Iohannis să-și ceară scuze în fața profesorilor din judeţul nostru

- Advertisement -

În județul nostru nu există niciun profesor care să aibă 6 case luate din meditații, toți profesorii din Timiş fiind jigniți de afirmația lui Iohannis. ”În afară de domnia sa, în România nu mai există niciun alt profesor care să-și fi cumpărat 6 case din banii de meditații. Iohannis este la fel de cinic ca și Traian Băsescu. Când vorbesc despre casele cumpărate în condiții suspecte, amândoi ne râd în față și ne spun «Ghinion». La fel a făcut Traian Băsescu atunci când a fost întrebat de Casa din Mihăileanu pe care și-a dat-o singur când era primar: «Ghinion, eu sunt președinte și am imunitate!»” se arată într-un comunicat emis de PSD Timiș.

Klaus Iohannis a spus că nu își amintește cât lua pe orele de meditații de pe urma cărora ar fi strâns 75.000 de mărci pentru prima din cele 6 case. ”Este o dovadă clară că Iohannis îi minte pe români. Este descalificant pentru un profesor să mintă că și-a cumpărat casele din meditații, iar apoi să își bată joc de colegii săi spunând că au avut ghinion că nu au și ei 6 case. Ce are de ascuns Iohannis despre modul în care a cumpărat cele 6 case? De ce minte Iohannis pe acest subiect? De ce nu a spus adevărul despre cum și-a cumpărat casele? Ce ilegalități ascunde?” se întreabă social-democrații din cel mai vestic județ al țării.

”Din acest moment, domnul Iohannis este Ghiniohannis. Domnul Ghiniohannis NU poate justifica modul în care și-a cumpărat cele 6 case. Ghinionul său este că și-a luat casele din alți bani decât cei din meditații” se mai arată în comunicatul de presă remis de PSD Timiș redacției noastre.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare