ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Reţeta zilei – Muffins cu dulceaţă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ingrediente:

2 ouă

100 g zahăr

1 iaurt sau sana (200 g)

200 g faină

50 g unt topit

Puţină sare

1 linguriţă praf de copt

1 plic zahăr vanilat

Răzătura de lămâie şi portocală

200 g dulceaţă

Mod de preparare:

Ouăle se mixează bine cu puţină sare, treptat se adăugă zahărul apoi untul topit, iaurtul, zahărul vanilat şi răzătura de lămâie. Faina amestecată cu praful de copt se adăugă în ploaie amestecând în continuare.

În formele de muffins se pune câte o lingură din compoziţie apoi câte 1 linguriţă de dulceaţă şi pe urma încă 1 lingura de compoziţie.Se pun la cuptor la 170-180 grade pentru 20-25 minute.Se scot şi se lasă la răcit, iar apoi se pudrează cu zahăr.

Poftă Bună!!!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore