Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

SCANDAL pe bani grei! Vezi cu cât SUNT PLĂTITE vedetele pentru a se da ÎN STAMBĂ la televizor!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Scandalurile din mondenul autohton nu sunt întotdeauna reale, ele fiind „ajutate” uneori să apară, iar acest lucru nu costă deloc puţin.

Jurnalistul Dorin Chioţea a vorbit în emisiunea „Showtime” a lui Radu Buzăianu de la Antena 2 despre „spectacole” arhicunoscute din presa românescă, neezitând chiar să dea nume şi preţuri.

„Scandalul propriu-zis poate nu costă, dar ce se întâmplă ulterior e plătit. Se spunea la vremea respectivă că Vica Blochina a costat între 8.000 şi 12.000 de euro ca să dezvăluie relaţia cu Piţurcă. Monica Gabor costa cam 2.000 de euro pe apariţie, Bianca Drăguşanu costa şi ea cam 2.000 de euro.

Bunica Oanei Zăvoranu costa cam 1.000 de lei de pildă, Marioara Zăvoranu e ceva mai scumpă, 1.500 – 2.000 de lei, băieţii de la Talisman când s-au despărţit primeau 1.200 – 1.500 de lei pe show de ţigăneală”, a dezvăluit Dorin Chioţea, scrie libertatea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare