AcasăStiriRisc de accidente și poluare în Dumbrăvița, din cauza unui șantier care...

Risc de accidente și poluare în Dumbrăvița, din cauza unui șantier care nu respectă legislația

Locuitorii de pe strada Arinului din Dumbrăvița, se plâng că șantierul din apropiere nu respectă normele de mediu. Camioanele care ies de pe șantier sunt pline de noroi, care se depune pe carosabil, existând nu doar riscul poluării mediului, ci și cel de accidente.

Cartierele din Dumbrăvița se extind pe zi ce trece haotic și lipsa reacției de care dă dovadă Poliţia Locală din Dumbrăviţa, revoltă cetăţenii din această comună, una dintre cele mai bogate din România. Acesta este cazul șantierului de pe strada Arinului, unde se construiesc vile şi blocuri rezidențiale. Deși legislația românească obligă contructorii să amplaseze rampe de spălare sau de curățare a roților autovehiculelor la ieșirea de pe șantier, acestea lipsesc cu desăvârșire. Astfel camioanele care tranzitează frecvent zona, ieșind și intrând pe șantier, împrăștie tot noroiul pe șosea. Pe lângă faptul că se produce praf, existând riscul de poluare a mediului, dârele de noroi lăsate de camioane pe drumurile publice sunt periculoase și pentru siguranța șoferilor care circulă în zonă. Asfel noroiul rămas pe carosabil îngreunează timpul și distanța de frânare a mașinilor, existând în orice moment riscul de a se produce un accident. Ne întrebăm ce păzesc autorităţile din Dumbrăviţa? Sau ,,băieţii deştepţi” care construiesc acolo au ,,pile” la primărie?

Ne bucură că tot mai mulţi cetăţeni iau atitudine şi ne trimit la redacţie, poze şi filmuleţe cu neregulile constatate. Vă mulţumim şi aşteptăm pe adresa de email: redactie@voceatimisului.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente