Locuitorii de pe strada Arinului din Dumbrăvița, se plâng că șantierul din apropiere nu respectă normele de mediu. Camioanele care ies de pe șantier sunt pline de noroi, care se depune pe carosabil, existând nu doar riscul poluării mediului, ci și cel de accidente.

Cartierele din Dumbrăvița se extind pe zi ce trece haotic și lipsa reacției de care dă dovadă Poliţia Locală din Dumbrăviţa, revoltă cetăţenii din această comună, una dintre cele mai bogate din România. Acesta este cazul șantierului de pe strada Arinului, unde se construiesc vile şi blocuri rezidențiale. Deși legislația românească obligă contructorii să amplaseze rampe de spălare sau de curățare a roților autovehiculelor la ieșirea de pe șantier, acestea lipsesc cu desăvârșire. Astfel camioanele care tranzitează frecvent zona, ieșind și intrând pe șantier, împrăștie tot noroiul pe șosea. Pe lângă faptul că se produce praf, existând riscul de poluare a mediului, dârele de noroi lăsate de camioane pe drumurile publice sunt periculoase și pentru siguranța șoferilor care circulă în zonă. Asfel noroiul rămas pe carosabil îngreunează timpul și distanța de frânare a mașinilor, existând în orice moment riscul de a se produce un accident. Ne întrebăm ce păzesc autorităţile din Dumbrăviţa? Sau ,,băieţii deştepţi” care construiesc acolo au ,,pile” la primărie?

Ne bucură că tot mai mulţi cetăţeni iau atitudine şi ne trimit la redacţie, poze şi filmuleţe cu neregulile constatate. Vă mulţumim şi aşteptăm pe adresa de email: redactie@voceatimisului.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.