Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAproape 1.200 de amenzi aplicate și peste 120 de permise reținute de...

Aproape 1.200 de amenzi aplicate și peste 120 de permise reținute de polițiști, în Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii rutieri au ieșit din nou pe străzi, în căutarea șoferilor care încalcă legea. În doar patru zile, aceștia au aplicat aproape 1.200 de amenzi și au reținut 124 de permise de conducere. Nu au scăpat de sancțiuni nici pietonii, 220 de persoane fiind amendate pentru traversarea străzii în locuri nepermise.

„În perioada 25 – 28 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, au fost aplicate 1188 de sancţiuni contravenţionale, 371 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 195 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.
Au fost sancţionaţi şi 220 de pietoni care nu au respectat prevederile legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Totodată oamenii legii au reținut în vederea suspendării 124 de permise de conducere, cele mai multe fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, respectiv 83. Au rămas fără carnet și șoferii care nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză sau semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric.De asemenea, polițiștii au retras 29 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile pe drumurile din Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Amenzi de 200.000 de lei, date de politisti in weekend

Polițiștii timișeni au avut un weekend plin. Aproape 550 de oameni ai legii au...

Aproape 400 de șoferi vitezomani amendați în weekend. Polițiștii au radare noi

Polițiștii timișeni au amendat aproape 400 de șoferi vitezomani, în weekend. În total, rutieriștii au...

Peste 400 de amenzi pentru soferii timiseni care au incalcat legea, in weekend

Nici weekendul trecut nu au fost iertați șoferii care încalcă legea pe drumurile din...