Actiune-Politia-Rutiera-la-Pasajul-Jiu25

Polițiștii timișeni au avut un weekend plin. Aproape 550 de oameni ai legii au ieșit pe străzi, în cadrul unei operațiuni de amploare. Rezultatele nu au întârziat să apară: peste 700 de amenzi, în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Pe lângă dispozitivul care se află în fiecare weekend la acțiune, alți 550 de polițiști au ieșit pe străzi, pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Au fost agenți de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase şi alte structuri, care au efectuat peste 200 de acţiuni şi controale și legitimând şi verificând în bazele de date aproape 2000 de persoane.

“În urma activităţilor, au fost constatate 68 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare şi la regimul circulaţiei), dintre care 60 în flagrant delict. Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 721 de sancțiuni contravenționale, dintre care 92 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică și 30 pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Pe linie rutieră, oamenii legii au aplicat 565 de amenzi, dintre care 385 pentru depășirea vitezei legale. De asemenea, 28 de șoferi au rămas fără pemise de conducere.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la aproape 200.000 de lei. În cadrul acțiunii au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 23.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here