Aproape 700 de amenzi date de polițiști șoferilor timișeni

Date:

Polițiștii rutieri din Timiș au ieșit din nou pe străzi, pentru a sancționa șoferii care încalcă legislația. În decursul a patru zile, oamenii legii au aplicat aproape 700 de amenzi și au reținut aproape 80 de permise de conducere.

„În perioada 18 – 21 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, poliţiştii au constatat 14 infracţiuni şi au aplicat 692 de sancţiuni contravenţionale, 223 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 152 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis polițiștii timișeni.

Rutieriștii au reținut în vederea suspendării 79 de permise de conducere, pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor sau vehiculelor, pentru nerespectarea limitelor legale de viteză sau semnificația luminii de culoare roșie a semaforului electric.

Nici pietonii nu au scăpat de amenzi, fiind sancționate contravențional 97 de persoane care au traversat strada prin locuri nepermise. Totodată, polițiștii au amendat și 14 bicicliști și mopediști care nu au respectat legea.

Polițiștii se vor afla pe străzi și în weekend, cu ochii pe șoferii care nu respectă legea.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare