RAZIE-a-polițiștilor-rutieri-05

Polițiștii rutieri din Timiș au ieșit din nou pe străzi, pentru a sancționa șoferii care încalcă legislația. În decursul a patru zile, oamenii legii au aplicat aproape 700 de amenzi și au reținut aproape 80 de permise de conducere.

„În perioada 18 – 21 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, poliţiştii au constatat 14 infracţiuni şi au aplicat 692 de sancţiuni contravenţionale, 223 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 152 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis polițiștii timișeni.

Rutieriștii au reținut în vederea suspendării 79 de permise de conducere, pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor sau vehiculelor, pentru nerespectarea limitelor legale de viteză sau semnificația luminii de culoare roșie a semaforului electric.

Nici pietonii nu au scăpat de amenzi, fiind sancționate contravențional 97 de persoane care au traversat strada prin locuri nepermise. Totodată, polițiștii au amendat și 14 bicicliști și mopediști care nu au respectat legea.

Polițiștii se vor afla pe străzi și în weekend, cu ochii pe șoferii care nu respectă legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.