Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu a făcut public cum va funcţiona noul sistem de parcare! Află aici

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

După ce  vechiul sistemu de parcare TelPark a fost desfiinţat, timişorenii au fost curioşi să afle cum va funcţiona noul sistem de parcare, sperând  că acesta va fi mult mai convenabil si accesibil.

Iată ca primarul Timişoarei, Nicolae Robu , a făcut ieri public cum va funcţiona noul sistem de parcare: cu ajutorul telefonului.

Primarul Robu visează la un sistem de parcare ca în Occident : „Am hotărât ca plata să se facă numai cu ajutorul telefonului, pentru că toată lumea are telefon, nu are rost să cheltuim banii pe parcometre sau să plătim oameni să vândă tichete. Tichetele vor dispărea pentru că nu-şi vor mai avea rostul, abonamentele rămân. Vom introduce şi anumite discounturi pentru parcările de termen lung ale celor care au locul de muncă sau locuinţa în vecinătatea parcării. Pe de altă parte dorim ca pe telefon să poată apărea adresa celei mai apropiate parcări şi distanţa până la ea, tariful de parcare şi câte locuri libere sunt. Se întâmplă frecvent – şi aici sunt studii făcute – ca cetăţenii să se deplaseze către o anumită parcare şi când ajung acolo să constate că e plină şi atunci să înceapă să facă ture, ceea ce înseamnă pierdere de timp şi de combustibil. Pe telefon vor apărea astfel de informaţii nu pentru o singură parcare, ci pentru patru-cinci, vom vedea”.

Aşteptăm reacţiile  şoferilor timişoreni.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare