Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Taximetriştii prezintă actele la control, dar îşi apără locurile de staţionare!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Polițiștii locali din cadstatii-taxirul Serviciului Circulație, împreună cu lideri ai sindicatului taximetriștilor au organizat, în cursul după-amiezii de marți, o nouă acțiune pentru verificarea modului în care conducătorii auto de taximetre respectă legislația în vigoare referitoare la deținerea documentelor necesare practicării transportului de persoane în regim de taxi, precum și privind respectarea actelor normative referitoare la oprirea și staționarea în zonele amenajate ca stații destinate taximetrelor.

Zonele verificate, care sunt și cele mai frecventate de conducătorii auto de taximetre, au fost Gara de Nord, Calea Șagului – Profi, Spitalul Județean, Calea Girocului, C. Brâncoveanu.

Pe lângă verificarea documentelor privind activitatea de taximetrie, au fost aplicate sancțiuni contravenționale nu numai taximetriștilor care au staționat neregulamentar, dar și conducătorilor auto de alte autovehicule care au fost depistați staționând în zonele amenajate ca stații de taxi, încurcând astfel desfășurarea activității taximetriștilor. Un astfel de aspect a fost semnalat în mod frecvent în zona C. Brâncoveanu. Acțiunile pe linie de taximetrie vor continua și în perioada următoare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare