Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ROBU A URECHEAT PRESA IN CONFERINTA SAPTAMANALA

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu a somat public pe jurnaliştii care scriu articole în care „prezintă deformat realitatea şi nu sunt corecţi cu cetăţenii”  să înceteze cu această practică. În plus edilul şef a declarat că va nominaliza pe viitor pe respectivii jurnalişti şi nu va mai dialoga cu aceştia. La întrebarea unuia dintre ziariştii prezenţi la conferinţa săptămânală de la primărie, vizavi de departamentul de comunicare al primăriei, primarul a răbufnit şi i-a spus acestuia că el comunică ce vrea şi cum vrea. Şi oricum din partea primăriei vin mai multe ştiri decât de la alte instituţii. Mai mult primarul susţine că vrea să fie reflectată doar partea pozitivă a oraşului în presa locală, şi ştirile de senzaţie, de cancan să fie trecute în plan secund sau excluse.

Cu toată umilinţa îmi permit câteva opinii, chiar dacă bănuiesc că nu sunt printre cei vizaţi de domnia sa.

1. Rolul presei este să latre aşa cum aţi spus dumneavoastră domnule primar. Aşa că nu cred că dvs sau altcineva ar trebui să vă permiteţi să-i puneţi botniţă.

2. Când vă simţiţi jignit de articole şi consideraţi că respectivii dezinformează cereţi un drept la replică, sau trimiteţi unul către redacţii.

3. Presa şi cetăţenii au nevoie de ştiri, dar nu de ştiri servite. Ne-am bucura să primim informaţiile pe care le cerem, nu pe care ni le oferiţi, cu toată stima pentru ce ne livraţi ca şi conţinut.

4. Nu vă înţeleg poziţia ostilă, atâta vreme cât nu dumneavoastră ne plătiţi pentru ceea ce facem, şi nici nu-mi amintesc să fim pe moşia dumneavoastră. Cititorii noştri sunt mult mai inteligenţi decât îi consideră unii politicieni, vorbesc generic, poate voi da şi nume, şi de aceea dacă mesajul nostru este denaturat şi neconform cu realitatea fiţi siguri că ne vor taxa.

O.T.

2 COMENTARII

  1. Pacat ca nu ati inteles ce a spus Robu domnule ziarist O.T. El a spus ca nu o sa mai stea de vorba cu ziaristi de can can, nu ca o sa le interzica la acestia sa isi faca meseria. Ei isi vor face meseria in continure si vor scrie ce ii va duce capul dar el nu este obligat sa stea de vorba cu astfel de oameni. Mie mi se pare logic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare