Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu face economii pentru timişoreni în comparaţie cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă??

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

 Gheorghe Falcă primarul Aradului şi Nicolae Robu împărtăşesc se pare mai multe lucruri, printre care pasiunea pentru: fântâni arteziene pe apă, numai că primarul Aradului investeşte 5 milioane de euro pe când Robu are în plan doar 2 milioane de euro.

 „Da, s-a aprobat  în consiliul local realizarea studiului de fezabilitate pentru un sistem de fântâni pe Mureş şi au decis să aloce 5 milioane de euro pentru aşa ceva. Eu am propus ca pe Bega să facem un sistem care să fie cel puţin la fel de spectaculos ca cel pe care vor ei să-l facă la Arad, dar de o valoare mai mică, pentru că Bega e mai îngustă. În orice caz, mă bucur că ideea noastră a fost apreciată de municipalitatea Aradului şi preluată. Vom da şi noi drumul în curând la studiul de fezabilitate. Eu mă gândeam la 2 milioane de euro, despre asta am vorbit. Sigur că preţul exact se va cunoaşte în momentul în care se termină studiul de fezabilitate, preţul de licitaţie, pentru că preţul exact de execuţie va rezulta în urma procesului de licitaţie”, a declarat, Nicolae Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare