Un deţinut condamnat pentru omor a evadat din Penitenciarul Timişoara

0
985

SurprTOMA ALEXANDRU DANIELiză mai puţin plăcută la Penitenciarul Timişoara. Un deţinut a reuşit astăzi să evadeze de sub escorta penitenciarului.

Deţinutul a evdatat în timp ce era dus la Serviciul De Evidenţa a Populaţiei, unde urma să-şi rezolve o problemă cu actele.

Tânărul de 21 de ani, pe numele său, Toma Alexandru Daniel a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru omor.

Acesta l-a înjunghiat pe un tânăr de 18 ani, în centrul Timişoarei, provocându-i moartea.

Mai jos vă prezentăm poziţia Penitenciarului Timişoara în legătură cu acest subiect :

“În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, Poliţiei Locală Timişoara, Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timişoara. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului”.

Dacă cineva îl vede şi poate să ofere informaţii care pot ajuta la capturarea lui, este rugat să apeleze 112.

Update: Fugarul a fost depistat în zona centrală a municipiului Timişoara în această seară şi introdus în penitenciar.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.