ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu il acuza pe Dobra de politicianism pe tema largirii drumului de la Dumbravita

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Drumul din Dumbrăvița, care leagă Timișoara de autostradă va fi lărgit la patru benzi cu finanțare europeană. Este asigurarea pe care o dă primarul Nicolae Robu, care spune că primăria își va plăti corecția financiară de 1.000.000 de lei către UE, până la jumătatea lunii ianuarie.

Ieri, președintele CJ Timiș îl acuza pe Robu că blochează obținerea finanțării de la Uniunea Europeană din cauza datoriilor pe care primăria le are. „E un joc politicianist și acesta pe care, din păcate, îl face președintele Consiliului Județean. Vedeți că de la mine vin înspre dânsul mereu propuneri de colaborare înspre binele public, înspre oraș. Îl aștept, de când a devenit președintele Consiliului Județean, să bem o cafea, să discutăm înspre binele public despre problemele pe care le avem și unde trebuie să colaborăm. Domnul președinte știe foarte bine că nu e nicio problemă cu acea întârziere de câteva săptămâni, pentru că era lângă domnul ministru Stănescu când am discutat cu domnul ministru subiectul”, a declarat primarul Robu astăzi. Edilul susține că primăria a încasat mai puțin cu 7 milioane de lei în decembrie și că o bună parte din banii municipalității au fost alocați pentru plata furnizorilor RATT și Colterm.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore