Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRobu il acuza pe Dobra de politicianism pe tema largirii drumului de...

Robu il acuza pe Dobra de politicianism pe tema largirii drumului de la Dumbravita

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Drumul din Dumbrăvița, care leagă Timișoara de autostradă va fi lărgit la patru benzi cu finnațare europeană. Este asigurarea pe care o dă primarul Nicolae Robu, care spune că primăria își va plăti corecția financiară de 1.000.000 de lei către UE, până la jumătatea lunii ianuarie.

Ieri, președintele CJ Timiș îl acuza pe Robu că blochează obținerea finanțării de la Uniunea Europeană din cauza datoriilor pe care primăria le are. „E un joc politicianist și acesta pe care, din păcate, îl face președintele Consiliului Județean. Vedeți că de la mine vin înspre dânsul mereu propuneri de colaborare înspre binele public, înspre oraș. Îl aștept, de când a devenit președintele Consiliului Județean, să bem o cafea, să discutăm înspre binele public despre problemele pe care le avem și unde trebuie să colaborăm. Domnul președinte știe foarte bine că nu e nicio problemă cu acea întârziere de câteva săptămâni, pentru că era lângă domnul ministru Stănescu când am discutat cu domnul ministru subiectul”, a declarat primarul Robu astăzi. Edilul susține că primăria a încasat mai puțin cu 7 milioane de lei în decembrie și că o bună parte din banii municipalității au fost alocați pentru plata furnizorilor RATT și Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare