AcasăStiriAdministratieRobu ştie motivul pentru care CNI va construi polivalenta de 16.000 de...

Robu ştie motivul pentru care CNI va construi polivalenta de 16.000 de locuri la Giroc, nu în Timişoara

Deşi la începutul săptămânii, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, anunţa că va pleca la Bucureşti pentru a duce toate actele cerute de Compania Naţională de Investiţii pentru realitzarea documentaţiei necesare construirii sălii polivalente de 16.000 de locuri la Giroc, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu a pierdut speranţa că obiectivul va fi construit în oraş. Edilul i-a lansat public o invitaţie preşedintelui CJ Timiş pentru a veni să discute pe tema locaţiei sălii.

„Ea trebuie să fie acolo unde e cel mai logic să fie. Iar unde e cel mai logic să fie stabilesc specialiştii, dar specialiştii trebuie să se exprime liber, nu să se teamă că dacă nu spun că locul mai potrivit este cutare vor fi daţi afară, că mai avem practici de genul ăsta în România când funcţionari publici sau angajaţi din alte poziţii când a venit o altă putere au fost daţi afară sau făcuţi să plece prin atitudinea ostilă de şicanare la adresa lor dusă zi de zi. Locaţia pe care o susţinem noi este propusă de arhitecţii buni specialişti care au elaborat Planul Urbanistic General al Timişoarei. Ceea ce au propus ei este reflectat în acea machetă care e de vreo doi ani de zile făcută, nu are nicio legătură cu guvernul actual, nici cu guvernul Cioloş, nici cu guvernul din perioada căruia a fost făcută macheta. Ea a fost făcută independent de orice conotaţie politică de nişte specialişti. Noi avem acolo teren disponibil pentru campusul sportiv al Timișoarei. Nu e al lui Robu, nu e al lui Dobra, nu e al PNL, nu e al PSD, e campusul sportiv al Timișoarei, așa trebuie să înțelegem lucrurile”, a declarat primarul Nicolae Robu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente