Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu ştie motivul pentru care CNI va construi polivalenta de 16.000 de...

Robu ştie motivul pentru care CNI va construi polivalenta de 16.000 de locuri la Giroc, nu în Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Deşi la începutul săptămânii, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, anunţa că va pleca la Bucureşti pentru a duce toate actele cerute de Compania Naţională de Investiţii pentru realitzarea documentaţiei necesare construirii sălii polivalente de 16.000 de locuri la Giroc, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu a pierdut speranţa că obiectivul va fi construit în oraş. Edilul i-a lansat public o invitaţie preşedintelui CJ Timiş pentru a veni să discute pe tema locaţiei sălii.

„Ea trebuie să fie acolo unde e cel mai logic să fie. Iar unde e cel mai logic să fie stabilesc specialiştii, dar specialiştii trebuie să se exprime liber, nu să se teamă că dacă nu spun că locul mai potrivit este cutare vor fi daţi afară, că mai avem practici de genul ăsta în România când funcţionari publici sau angajaţi din alte poziţii când a venit o altă putere au fost daţi afară sau făcuţi să plece prin atitudinea ostilă de şicanare la adresa lor dusă zi de zi. Locaţia pe care o susţinem noi este propusă de arhitecţii buni specialişti care au elaborat Planul Urbanistic General al Timişoarei. Ceea ce au propus ei este reflectat în acea machetă care e de vreo doi ani de zile făcută, nu are nicio legătură cu guvernul actual, nici cu guvernul Cioloş, nici cu guvernul din perioada căruia a fost făcută macheta. Ea a fost făcută independent de orice conotaţie politică de nişte specialişti. Noi avem acolo teren disponibil pentru campusul sportiv al Timișoarei. Nu e al lui Robu, nu e al lui Dobra, nu e al PNL, nu e al PSD, e campusul sportiv al Timișoarei, așa trebuie să înțelegem lucrurile”, a declarat primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...